Europaresor

Resor till olika spännande destinationer i Europa är våran specialitet. Vi kör till många av huvudstäderna samt till flera andra guldkorn nere på kontinenten. Våra resor till olika julmarknader, skidresorna till Alperna och våra weekendpaket till Wien, Prag och Warszawa är några exempel.

Hyr en buss med chaufför

Ibland vill man åka iväg med kompisgänget, pensionärsföreningen eller liknande. Då kan du hyra en buss av oss, komplett med chaufför. Kontakta oss via e-post och tala om hur många ni är och vart ni vill åka så återkommer vi med en prisuppgift. Vill ni att vi ordnar med övernattningar, mat eller evenemangsbokningar så kan vi givetvis hjälpa till med det också.

Föreningsresor

Är det dags att dra iväg på träningsläger, cup eller något annat spännande? Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er. Vi kan använda vår stora turistbuss, eller varför inte hyra en eller två minibussar som du får köra på vanligt B-körkort? Kontakta oss så berättar vi mer. Fråga också efter vår populära föreningsrabatt som vi lämnar till alla föreningar som har ungdomsverksamhet.