Jag åkte nyligen till Chamonix med er på Ulanders. Jag har varit på många skidresor, men den här överträffade verkligen alla mina förväntningar.

Från det att vi hoppade på den bekväma bussen, fylld med likasinnade äventyrare, till det att vi anlände till Chamonix, var allt omsorgsfullt planerat. Bussresan var bekväm och full av förväntan, och jag uppskattade verkligen de underhållande och inspirerande skid-filmerna ni visade ombord. Kul idé!

Backarna var perfekt preparerade och liftsystemet var mycket effektivt – Chamonix är en fantastisk skidort. Det var tydligt att arrangörerna hade en djup förståelse för vad skidåkare värdesätter på en skidresa. Dessutom var det mycket kul att umgås med gruppen och dela skidåkningshistorier över middagen.

Det var också en skön blandning av guidade aktiviteter och egen tid. Jag älskade de guidade offpist-utflykterna, men jag uppskattade också möjligheten att utforska Chamonix på egen hand. Staden hade så mycket att erbjuda – charmiga bagerier, mysiga barer, och en riktigt trevlig atmosfär.

Jag skulle utan tvekan rekommendera att boka en skidresa till Chamonix med er på Ulanders. Ni har verkligen tänkt på allt och gjorde resan smidig och bekymmersfri. Jag kan knappt vänta på att boka min nästa resa med er!

Tack för en underbar upplevelse!

Alex, Stockholm