Jag vill tacka för en underbar upplevelse när jag reste med er till den berömda julmarknaden i Lübeck. Den magi som denna marknad framkallar är svår att förklara, men ni lyckades fånga den fullt ut genom att skapa en resa som var både smidig och innehållsrik.

Vår resa började i en modern och bekväm buss som tog oss genom vackra vinterlandskap ända fram till Lübeck. Resan var behaglig och arrangörerna hade tänkt på allt, från underhållning ombord till bekväma raster under resans gång.

När vi kom fram till Lübeck möttes vi av staden i sin fulla julprakt. Tack vare den detaljerade reseplanen som arrangerats för oss kunde vi snabbt orientera oss och börja njuta av allt som marknaden hade att erbjuda.

Lübecks julmarknad är en fest för alla sinnen. De ljusdekorerade gatorna, doften av glögg och rostade kastanjer och ljudet av julmusik i bakgrunden skapade en atmosfär som var både mysig och festlig. Vi besökte en rad olika stånd där vi köpte allt från handgjorda julpynt till lokala godsaker, inklusive den berömda Lübeck-marzipanen.

Ett av mina favoritögonblick från resan var när vi samlades som en grupp för att njuta av en traditionell tysk julmiddag på en lokal restaurang. Maten var utsökt och skratten och samvaron gjorde upplevelsen ännu bättre.

Men trots allt detta, vad som verkligen gjorde resan särskild var omtanken och professionalismen från researrangörerna. De såg till att allt gick smidigt och att vi kände oss välkomna och bekväma under hela resan.

Jag rekommenderar starkt den här resan till Lübeck för alla som vill uppleva en autentisk tysk julmarknad. Och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att göra det än med Ulanders!

Tusen tack!

Inger (Tjörn)