Jag ville bara dela med mig av min otroliga upplevelse med bussresan till Amsterdam. Detta var min första gång i staden, och jag måste säga att ni på Ulanders gjorde allt för att göra det till en oförglömlig resa.

Från den bekväma bussresan, som gick smidigt och komfortabelt, till det detaljerade programmet som erbjöds vid ankomst – allt var omsorgsfullt planerat. Jag blev imponerad av den balanserade mixen av guidade turer och fri tid, vilket gav mig möjlighet att utforska staden i min egen takt men också lära mig om dess rika historia och kultur.

En av höjdpunkterna för mig var den guidade rundturen på Van Gogh-museet. Vår guide var otroligt kunnig och passionerad, vilket verkligen berikade upplevelsen. Att få se dessa mästerverk på nära håll var helt enkelt fantastiskt.

Jag måste också nämna maten! Vi provade allt från traditionella holländska pannkakor till friterad fisk på de lokala marknaderna. Varje måltid var en smakexplosion, och att få uppleva detta tillsammans med resten av gruppen skapade en härlig gemenskap.

Efter denna resa kan jag verkligen rekommendera Amsterdam som destination och Ulanders buss som arrangör. De tog hand om allt och gjorde resan enkel och bekymmersfri. Jag ser fram emot att boka min nästa resa med dem!

Tack för en otrolig upplevelse!

Bästa hälsningar Barbro (Varberg)