• Översikt
  • Boka
  • Frågor och svar (FAQ)

Upplev Tjeckiens gyllene stad

Är du redo att bli förtrollad av den magiska staden Prag? Följ med oss på en tredagars weekendresa och upplev det bästa av Tjeckiens huvudstad.

Dag 1: Ankomst och välkomstmiddag

Vår resa börjar med en bekväm bussresa som tar oss direkt till hjärtat av Prag. När vi anländer till hotellet, har du tid att koppla av och fräscha upp dig innan vi samlas för en gemensam välkomstmiddag på en traditionell tjeckisk restaurang, där vi får smaka på lokala specialiteter som gulasch och trdelník.

Dag 2: Prags sevärdheter och fritid

Efter en god frukost på hotellet tar vi oss an staden med en guidad tur. Vi kommer att besöka Prags viktigaste landmärken, inklusive det majestätiska Pragslottet, den ikoniska Karlsbron och den pittoreska Gamla Staden med dess astronomiska klocka. Vår kunniga guide kommer att berätta om stadens rika historia och kultur, och du får tillfälle att ta fantastiska bilder längs vägen.

Efter turen får du fritid att utforska på egen hand. Varför inte besöka någon av stadens berömda ölpubar, eller promenera runt i den vackra Kampa-parken? Du kan också shoppa souvenirer på någon av stadens många marknader.

Dag 3: Fritid och hemresa

Den sista dagen i Prag kan du tillbringa precis som du vill. Kanske vill du besöka något av de många museerna, som Franz Kafka-museet eller Mucha-museet? Eller så kanske du vill tillbringa dagen med att slappna av på ett av stadens många caféer, och smaka på den berömda tjeckiska pilsnern.

På eftermiddagen samlas vi igen för bussresan hem, fyllda med minnen från vår underbara tid i Prag.

Boka din resa idag

Så varför vänta? Boka din plats på vår weekendresa till Prag idag och se fram emot en oförglömlig resa till Tjeckiens gyllene stad. Vi ser fram emot att dela denna fantastiska upplevelse med dig!

//Ditt team på Ulanders

 
Please wait...

No Details Found