• Reseöversikt
  • Boka
  • Frågor och svar (FAQ)

Weekendresa till Stockholm: Utforska Sveriges Pärla

Följ med oss på en förtrollande långweekend till Stockholm, vår fantastiskt vackra huvudstad. Från storslagna Stockholms slott och gamla stan till trendiga kaféer och designbutiker, denna har alla förutsättningar att bli en  riktig härlig helg.

Dag 1: Ankomst och välkomstmiddag

Vår resa börjar med en avkopplande bussresa till Stockholm. När vi anländer till hotellet, finns tid att packa upp och vila innan vi samlas för en gemensam välkomstmiddag på  hotellets utmärka restaurang, där du får njuta av en mycket trevlig trerättersmeny. Glöm inte att ange eventuella allergier i samband med din bokning.

Dag 2: Stadstur och fri tid

Efter en härlig frukost på hotellet, tar vi oss an staden med en guidad tur. Vi kommer att utforska några av Stockholms mest kända sevärdheter, som Kungliga Slottet, Gamla Stan och det blir även en liten tur i skärgården. Vår kunniga guide kommer att fördjupa sig i stadens historia och kultur, vilket ger dig en djupare förståelse för denna unika plats.

Efter turen får du fritid att utforska staden på egen hand. Varför inte ta en fika på ett av de många kaféerna på Södermalm, eller utforska de boutiquer och designbutiker som Stockholm är känt för? Kanske vill du tillbringa eftermiddagen i ett av stadens många museer, som Vasa-museet eller ABBA-museet.

Dag 3: Djurgården och Skansen

Dag tre tar oss till vackra Djurgården. Här kommer du att ha möjlighet att besöka Skansen, världens äldsta friluftsmuseum, eller njuta av en lugn promenad i det vackra landskapet. Djurgården är också hem till flera framstående museer, som Naturhistoriska museet och Nordiska museet, för den som vill utforska mer.

Dag 4: Fri Tid och hemresa

På vår sista dag i Stockholm får du morgonen och förmiddagen till att njuta av staden på ditt eget sätt. Kanske en sista promenad genom Gamla Stan, eller varför inte bara njuta av en skön sovmorgon (hotellet erbjuder sen utcheckning för den som önskar). På eftermiddagen samlas vi för hemresan, fyllda med minnen från en härlig långhelg i Stockholm.

Boka din plats idag och förbered dig för en magisk helg i Stockholm!

Vi ses!

//Gänget på Ulanders Buss

Please wait...

No Details Found