• Reseöversikt
  • Boka
  • Frågor och svar (FAQ)

Är du redo att inspireras, lära dig nya saker och kanske till och med träffa några av dina trädgårdshjältar? Då är vår bussresa till trädgårdsmässan i Stockholm det perfekta valet för dig!

Resan börjar med en bekväm och avkopplande bussresa till Stockholm. Våra moderna bussar är utrustade med alla bekvämligheter du kan tänka dig - bekväma säten, gratis Wi-Fi och underhållning ombord. Detta är en perfekt tid att bläddra i trädgårdstidningar, prata med medresenärerna, eller kanske bara njuta av landskapet som passerar utanför fönstret.

Väl framme på trädgårdsmässan väntar en värld full av blommor, växter och trädgårdsinspiration. Mässan är Sveriges största trädgårdsevenemang och erbjuder något för alla, oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara börjar utforska din gröna tumme.

Här kan du gå på intressanta föreläsningar från experter inom trädgårdsdesign och odling, ta del av inspirerande trädgårdsvisningar, eller kanske hitta den perfekta trädgårdsprydnaden hos någon av de många utställarna. Missa inte heller de vackra utställningsträdgårdarna, som visar de senaste trenderna och idéerna inom trädgårdsdesign.

Du kan välja mellan heldag på mässan, eller att spendera eftermiddagen med att att utforska Stockholm. Stockholm erbjuder en mängd attraktioner, från Gamla Stan, till moderna butiker och restauranger. Kanske du till och med vill ta en promenad i Kungsträdgården eller besöka Vasa-museet.

Efter en fullspäckad dag på mässan och i staden, tar vi oss tillbaka till bussen för en lugn och bekväm hemresa. Du kan luta dig tillbaka, blunda och drömma om alla de nya trädgårdsprojekt du kommer att påbörja när du kommer hem.

Vår bussresa till trädgårdsmässan i Stockholm är ett underbart sätt att koppla av, bli inspirerad och umgås med likasinnade. Vi ser fram emot att få dela denna upplevelse med dig.

Vi ses på bussen!

Please wait...

No Details Found