• Översikt
  • Boka
  • Frågor och svar (FAQ)

Upplev det bästa av Baltikum - SPA-semester i Pärnu

Söker du en kombination av avkoppling och kulturell upplevelse? Följ med oss på en magisk SPA-resa till Pärnu, Estlands sommarparadis och en pärla i Baltikum.

Resan börjar med en bekväm bussresa genom det vackra landskapet, där du kan luta dig tillbaka och njuta av resan. Våra moderna bussar är utrustade med bekväma säten, gratis Wi-Fi och underhållning ombord, så att resan blir lika trevlig som vistelsen.

Vid ankomst till Pärnu möts du av charmiga kullerstensgator, den pittoreska floden Pärnu, den ståtliga ortodoxa katedralen, och naturligtvis, de berömda vita sandstränderna. Vi checkar in på ett av Pärnus mest välrenommerade SPA-hotell, kända för sina naturliga skönhetsbehandlingar och lugnande atmosfär.

Under din vistelse kommer du att få möjlighet att njuta av ett brett utbud av SPA-behandlingar, inklusive massage, ansiktsbehandlingar, aromaterapi, och termiska bad. Du kommer även att ha tillgång till hotellets pool och bastu, där du kan koppla av och njuta av den estniska SPA-traditionen.

Men denna resa erbjuder mer än bara avkoppling. Vi kommer även att ta en guidad tur i Pärnu, där vi lär oss mer om staden och dess historia, besöker lokala sevärdheter och upplever den estniska gästfriheten. Vi kommer även att ha tillfälle att njuta av estnisk mat och dryck på utvalda lokala restauranger och kaféer.

Den här resan till Pärnu är perfekt för dig som söker en avkopplande semester med en touch av kultur och historia. Vi tar hand om alla detaljer och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen. Så varför inte boka din plats idag och se fram emot en minnesvärd SPA-resa till Pärnu?

Vi ser fram emot att skapa oförglömliga minnen med dig i Pärnu!

Please wait...

Jajjemän! Vi har alltid med oss svenskt kaffe :)