• Översikt
  • Boka
  • Frågor och svar (FAQ)

Häng med till Liseberg!

Är du redo för en dag full av spänning, skratt och minnesvärda ögonblick? Häng med på en dagsresa till Liseberg, en av Skandinaviens största och mest älskade nöjesparker.

Dagen börjar med en bekväm bussresa till Liseberg. Våra moderna bussar är utrustade med allt du behöver för att din resa ska bli så trevlig som möjligt, inklusive bekväma säten, gratis Wi-Fi och underhållning ombord.

När vi anländer till Liseberg står en hel dag med nöjesparkäventyr framför oss. Du kommer att ha friheten att utforska parken i din egen takt. Du kan ta en hisnande åktur på någon av parkens många berg-och dalbanor, som den berömda Helix eller den spännande Valkyria. För de yngre besökarna finns det gott om karuseller och lekområden, och för dem som föredrar en lugnare upplevelse finns det vackra trädgårdar och mysiga kaféer att njuta av.

När du blir hungrig erbjuder Liseberg en mängd matalternativ, från klassiska svenska snacks till internationella rätter. Och glöm inte att prova några av parkens berömda godis - kanske polkagrisar eller chokladhjul?

När dagen går mot sitt slut samlas vi igen för hemresan. Du kan luta dig tillbaka i bussen, slappna av och reflektera över en oförglömlig dag, medan vi ser till att du kommer säkert hem igen.

Vår resa till Liseberg är perfekt för både familjer och vänner, och för alla som är ute efter en dag fylld med spänning och glädje. Så varför vänta? Boka din plats idag och se fram emot en härlig dag på Liseberg!

Ditt team på Ulanders

Please wait...

No Details Found