• Översikt
  • Boka
  • Vanliga frågor (FAQ)

Fynda billigt öl och vin i Sassnitz

Är du Redo för en dag fylld av goda erbjudanden och spännande upptäckter? Följ med oss på en endagarsresa till Bordershop i Sassnitz, där du kan fynda kvalitetsöl, vin och andra godsaker till otroligt bra priser.

Vår resa börjar tidigt på morgonen, då vi stiger ombord på våra bekväma och välutrustade bussar. Du kan luta dig tillbaka och koppla av, medan vi kör genom det vackra landskapet på väg till Sassnitz.

När vi anländer till Bordershop väntar en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Med över 800 olika sorters öl, mer än 1000 vinsorter och ett brett utbud av sprit, läsk, godis och andra produkter, kommer du säkert att hitta något som passar din smak. Och det bästa av allt? Du får ta med dig upp till 100 kg last per person!

För att göra din shoppingupplevelse ännu smidigare rekommenderar vi att du förbeställer dina varor på Bordershopens webbplats innan resan. På så sätt kan du vara säker på att få de produkter du önskar, och allt kommer att vara redo för upphämtning när du anländer.

Efter att du har gjort dina fynd och lastat bussen, kan du njuta av en välbehövlig paus. Varför inte ta en promenad i den charmiga hamnen, eller njuta av en läcker lunch på en av de lokala restaurangerna?

När dagen är över sätter vi oss i bussen för hemresan. Du kan luta dig tillbaka och slappna av, kanske bläddra igenom recept för att få inspiration till vad du kan göra med dina nyinköpta varor, medan vi ser till att du kommer säkert hem igen.

Vår resa till Bordershop i Sassnitz är perfekt för alla som älskar god dryck och vill göra ett riktigt klipp. Så varför vänta? Boka din plats idag och se fram emot en dag full av fantastiska fynd!

//Ditt team på Ulanders Buss

Please wait...

No Details Found